Kallen Queen

Description:

Kallen Queen er sidste arving af Queen dynastiet. Hans fader havde i årtier arbejdet på at blive eksklusiv leverandør af stål til The Gaantlet i Zhentarim samt kul til Zhentil Keep.

Da Kallens fader, Zundeman Queen, landede aftalen var det fordi han var ekstremt billig i forhold til konkurenter. Dette skyldes hans kyniske brug af slaver og orker i Dragonspine Bjergene samt rådgivende Hoarfrost Dværge…

Langsomt overtog han mine efter mine og indførte sine hensynsløse metoder.

Aftalen sendte Zundeman på en direkte kurs som Gold Mason. Familien blev også ekstremt rig og magtfuld og købte et landområde i midten af byen, hvor de opførte et stort mansion og en stor græsplæne udenfor!

Zundeman fungerede som en af to Gold Masons i 13 år. Rygtet gik på at han endda var øverste leder for The Zhentarim omkring århundredeskiftet. Aktivitetet for både ”The Gauntlet” (hæren) og Sortkåber (Troldmænds) agenterne ”The Fingers” i og omkring Dragonspine Mountains kunne tyde derpå.

Desuden forsvandt mange Hoarfrost Dværge i Norden i denne periode. Rygtet gik at The Black Eels sendte agenter ud for at ”hverve” (=kidnappe) dem på ordrer fra the Masons…

Hvorom alting er voksede ”Queen Coal” og ”Queen Steel”ekstremt. The Gauntlet begyndte at indfase kvalitets våben af noget særligt stål fra en hemmelig mine, som standard for først officerer og befalingsmænd og siden selve styrkerne. Pt. er man begyndt at indfase dette lette stål (”Elven Steel”) i rustninger. Begge dele har trængt Hillsfar i kampen om Yulash og man forventer at byen vil falde senest i sommeren 1309.

I 1290 indtrådte Kallens storebroder Kirril i hæren og fik hurtig officers rang. Meget imod hans faders ønske, søgte han at blive del af særlige eliteenheder til at infiltrere og skaffe efterretninger… Kirril forsvandt under en mission nordpå i 1293, hvor han blev offer for en ildkugle fra en Sortkåbe, som gik galt.

Sortkåben hævder at det ikke var hans formular og at han forsøgte at bringe ham i stasis og låse tiden omkring ham for at redde hans liv, men soldater bevidner at de så hans formular gå ”galt”. Han blev efterfølgende henrettet på ”The Hanged Man” ved hængning og afbrænding…

Kirrils lig blev set bragt til ”Queens Mansion” hvor det hviler den dag i dag. Rygtet går på at han blev bragt i stasis af samme troldmand før dennes henrettelse.

Hans dovne og festglade lillebroder, Kallen, brugte derimod en stor mængde energi på Zhentil Keeps socialliv samt studier i købmandsfaget. Her betalte han sig for at bestå sine eksaminer, mens han brugte formuer på fester og importerede glædespiger. De fleste i Zhentil Keep opfatter Kallen som ufarlig og lalleglad og der grines bag hans ryg for hans hang til at blege sit hår og åbenlyst benytte sig af horder af Dandiris og Sharess glædespiger…

Sandheden er nok at han forsøger at gøre sig harmløs og neutral, hvilket også er klogt med tanke på den ressource han administrerer og de rigdomme han har.

Zundeman frygtede dog for sin søns sikkerhed og fik derfor tvunget hans søn til at tage to bodyguards til sig. Kallen indvilligede på dette imod at han selv kunne vælge dem. Han rejste ud i verden og kom hjem med to vanvittigt specielle bodyguards fra hhv Thay (”Zzhanya”) og Calimsham (”Nini”).

Zzhanya er omkring 190, ekstremt muskuløs og med tatoveringer i ansigtet og slebne tænder og tydeligt med element, Tempus og Loviatar tatoveringer fra Thay. Hun har to flotte Khopesh og kasteknive samt et tohåndssværd med soludskykninger tilknyttet sin asymetriske og piggebesatte metal rustning.

Nini er en slank men kurvet pige i lette silkebukser og silkekjole der bærer en let læderrustning der nærmest kun er en bikini.

På trods af at hendes krop er meget synlig bører hun et rødt slør, hvor man kun kan se hendes betagende lyseblå øjne, der står i kontrast til hendes mørke hud, sorte hår og røde læber.

Hun har et lette krumsabler og krumme knive på ryggen samt en mindre crossbow i et bælte.

I 1306 blev Zundeman myrdet af en snigmorder under en Opera i the Dungeon. Kallen var sammen med faderen og blev forsøgt kidnappet, men slap med livet i behold.

Snigmorderen slap væk ved at springe op på scenen og ned backstage og forsvandt i de mørke tunneler, som ligger derunder.

Den dag i dag er det en dusør på 1000 guldsktykker til den der kan lede til anholdelsen af en maskeklædt morder hvirvlende to kortsværd og en specialbygget crossbow, der affyrede et tov der blev benyttet som svævebane ned på scenen…

Bio:

Kallen Queen

Forgotten_Realms jkbjerregaard jkbjerregaard